Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Van den Berg verlaat BEAT Cycling Club

Maandag 18 mei 2020

Track - Vooruitlopend op het nieuwe seizoen heeft Roy van den Berg bij werkgever BEAT Cycling Club aangegeven zich volledig te willen richten op zijn plek als starter bij de nationale selectie.

In goed overleg is daarom besloten dat Van den Berg zich het komend jaar volledig zal focussen op de Olympische Spelen en dat een combinatie als starter van de BEAT-baanploeg daarin niet goed inpasbaar is.

Van den Berg vertelt over de samenwerking: “Ik heb ontzettend veel aan BEAT te danken. In 2017 ben ik in de ploeg gekomen en heb ik mij door het wedstrijdprogramma van BEAT super kunnen ontwikkelen als starter. We hebben in de afgelopen jaren prachtige resultaten geboekt. Ik ben BEAT dankbaar voor alles wat ze voor mij hebben betekend

Geert Broekhuizen, namens BEAT: “Roy heeft een enorme progressie doorgemaakt in de afgelopen jaren en heeft grootste successen behaald voor de club. Daar zijn we hem ontzettend dankbaar voor. Het staat vast dat Roy en BEAT altijd met een speciaal gevoel kunnen terugkijken op een succesvolle samenwerking. We wensen hem heel veel succes in zijn voorbereiding op de Olympische Spelen.”

Foto: © SportfotoEerder...

Track Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl