Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Dongen hoopt op doorgaan Ronde Midden-Brabant

Zondag 31 mei 2020

Elite men - De Wielerdag Dongen (Ronde van Midden-Brabant, Ronde van Dongen, Nieuwelingen, Dikke Banden Race), die gepland is voor 27 september aanstaande, maakt nog altijd deel uit van de wielerkalender.

"Natuurlijk is op dit moment niets 100% zeker, maar het organiserende Wielerbelang Dongen houdt goede hoop, dat er mogelijkheden komen om op 27 september te rijden. Al dan niet in aangepaste vorm. Veel is nog onduidelijk, maar vast staat wel, dat er nog geen definitieve annulering is" zegt de organisatie.

Wielerbelang Dongen heeft de afgelopen weken overleg gevoerd met de gemeente Dongen en de KNWU en daaruit is in ieder geval naar voren gekomen, dat er nu nog geen definitief verbod zal komen. Alle partijen wachten de ontwikkelingen af en houden de richtlijnen van de (lokale) overheid goed in de gaten. De organisatie houdt momenteel dan ook nog alle opties open. Van doorgaan in geplande vorm tot en met een enigszins uitgeklede versie en eventueel een aangepast parcours voor de klassieker. De organisatie blijft vooral in contact met de gemeente Dongen. Er zal regelmatig overleg plaats vinden.

Ook de Omloop van Valkenswaard wil organiseren, terwijl de Zuiderzeeronde en de Omloop van de Braakman een nieuwe datum zoeken.

Foto: © Sportfoto

 Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl