Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

OWC'ers doorkruisen alle provincies in 1 dag

Dinsdag 09 juni 2020

Clubcompetitie - De renners die zich normaal zouden uitleven in de Nederlandse Loterij Clubcompetitie voor mannen zoeken en vinden uitdagingen om het gebrek aan wedstrijden te compenseren. Zo gingen Lars de Bot en Ruben Dragt van de Oldenzaalse Wieler Club (OWC) afgelopen weekend op pad om twaalf provincies te doorkruisen op één dag.

Ondanks vijf lekke banden en een tegenwerkend pedaal slaagden de twee renners uit Twente erin om de missie te volbrengen. De Bot reed eerder dit seizoen al eens 350 kilometer op één dag, nu deed hij er honderd bij. "En dat terwijl ik toen dacht zoiets nooit meer opnieuw te doen."

Hun missie begon net onder Nijmegen, waar ze Gelderland, Limburg en Brabant in relatief korte tijd wisten te doorkruisen, maar toen wachtte een lang stuk richting Zeeland, Zuid-Holland en Noord-Holland om vervolgens via Utrecht en Flevoland in hun eigen Overijssel uit te komen. Maar toen moesten de drie noordelijke provincies nog komen, na 15 uur en 446  kilometer stopte het avontuur in het Groningse Zevenhuizen.

Lees een uitgebreid verhaal op de site van de Nederlandse Loterij Clubcompetitie

Eigen foto.

 

Dit artikel is mogelijk gemaakt door:

Fietsen en KoffieEerder...

Clubcompetitie Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl