Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Bol zevende in door Ewan gewonnen rit

Maandag 31 augustus 2020

Tour de France - De derde etappe van de Tour de France is gewonnen door Caleb Ewan van Lotto-Soudal. Cees Bol sprintte in de top 10.

De Noord-Hollander van Team Sunweb ging op een zevende plek over de streep in Sisteron.

"De sprint verliep aanvankelijk goed. Maar toen maakten we twee fouten. De volgorde van de lead-out was niet goed en we konden ons niet voorin handhaven. Ik kwam vast te zitten en toen zat er niet meer in dan die zevende plek" zei Bol na afloop teleurgesteld.

Bij Jumbo-Visma liet men de sprint lopen. Ploegleider Frans Maassen was na afloop duidelijk over de intenties. “Het plan was om Primoz en Tom zonder problemen door de etappe te loodsen. Dat is gelukt. De jongens hebben dat goed gedaan. We hadden een massasprint verwacht en die kwam er ook. Je weet ook dat er zich in de finale van zo’n etappe gevaarlijke situaties gaan voordoen, maar wij zijn gelukkig gespaard gebleven. Vandaag was een etappe die niet in Wout zijn voordeel was, maar die dagen gaan nog wel komen. Maar eerst richten we ons op morgen. Het wordt een belangrijke dag, waarin de klassementsrenners het moeten doen. De vorm is goed en we hebben vertrouwen in een goed resultaat.”

Foto: © SunwebEerder...

Tour de France Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl