Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

KNWU-selectie voor GP Orlen

Woensdag 09 september 2020

Nieuws - Talentcoach Adriaan Helmantel vertrekt met een sterke KNWU-selectie naar de Nations Cup wedstrijd voor beloften, Orlen GP.

Deze vindt  12 en 13 september plaats in Polen. Nederlands tijdritkampioen Daan Hoole, Maikel Zijlaard (SEG Racing Academy), veelwinnaar en toekomstig prof  Olav Kooij, Mick van Dijke (Jumbo Visma Academy), Marijn van den Berg (Metec-TKH), Stijn Daemen (A Bloc) zijn geselecteerd.

 "Het is de eerste en enige Nations Cup-wedstrijd van het jaar. We staan aan het vertrek met een sterke en gemotiveerde ploeg, waar we zeker goed mee voor de dag kunnen komen. De wedstrijd begint met een ploegentijdrit. Die rijden we op onze gewone fietsen, maar we gaan wel een dag eerder naar Polen om het parcours goed te verkennen en de discipline nog wat te oefenen. Vervolgens staat er een gewone etappe op het programma. De wedstrijd wordt verreden in een ander gebied in vergelijking met vorig jaar, toen we hier met Gijs Leemreize en Danny van der Tuuk top 10-noteringen wisten te behalen. De mannen kijken er naar uit om een mooi resultaat neer te zetten" zegt Helmantel op de KNWU-website.

Foto: © Sportfoto - Bart Hazen Marijn van den BergEerder...

Nieuws Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl