Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Deelnemende ploegen KNWU Clubcompetitie 2021

Maandag 25 januari 2021

Clubcompetitie - De KNWU Clubcompetitie gaat in 2021 met 25 teams van start, zo meldt de Stichting Clubcompetitie.  

In vergelijking met 2020 zijn twee teams weggevallen: De Adelaar en De Stormvogels. Ook heeft een aantal clubs besloten samen op te trekken om zo kwalitatief en kwantitatief beter tot hun recht te komen. Het gaat om de combinaties BKT (Bergklimmers, Kempen en TML Dommelstreek), BHST (Buitenlust, Schijndel, TWC Pijnenburg en Het Snelle Wiel) en Groot-Friesland. 

René Bastiaansen maakt als voorzitter van de Stichting Clubcompetitie een tevreden balans op. “We juichen het ontstaan van de combinatieteams van harte toe. We hebben daarom de drempel voor clubcombinaties zo laag mogelijk gemaakt om ervoor te zorgen dat er zoveel mogelijk clubs kunnen deelnemen aan de Clubcompetitie in 2021.”

Dit zijn de deelnemende teams:

Regioteam Noord-Holland, Allinq-Krush-IJsselstreek CT, BKT-Team, Willebrord Wil Vooruit, West-Frisia, UWTC De Volharding, TWC Maaslandster Zuid-Limburg, Team Wasp (WTOS, Ahoy, Spartaan, Delta), Sensa-Kanjers voor Kanjers CT, WV De Jonge Renner, John Deere Cyling Team - NWVG, Mooi Jong Cycling Team H.S.K. Trias, Amsterdam Racing Academy WPGA, BHST Cycling Team, Rabo-Plieger-Jan van Arckel, Dutch Food Valley Cycling Team, WV de Kannibaal, WSV de Peddelaars, Groot Friesland, TWC Tempo Hoppenbrouwers-VIRO, ZRTC Theo Middelkamp, AW Groep-SwABo Cyclingteam, OWC& AWV De Zwaluwen, Cyclingteam Achterhoek en Westland Wil Vooruit – Renewi

 Foto: © Sportfoto

 

Dit artikel is mogelijk gemaakt door:

Fietsen en KoffieEerder...

Clubcompetitie Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl