Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Win 'Koningen van de Wielerklassiekers' (2)

Woensdag 23 maart 2022

Nieuws - Adrie van Overveld is als gelukkige uit de bus gekomen van de vorige winactie, maar er volgt een nieuwe kans om het boek 'Koningen van de Wielerklassiekers' te winnen.

De vorige keer vroegen we naar de meest aansprekende Nederlandse zege in een klassieker. De zege van Hennie Kuiper in Parijs-Roubaix en de winst van Mathieu van der Poel in de Amstel Gold Race bleken het meest in aanmerking te komen in jullie ogen.

De volgende vraag is: 'Welke klassiekerrenner kon jou het meest bekoren?' Deze keer hoeft dat niet alleen een Nederlander te zijn. Je mag je tot een naam beperken, maar we lezen ook graag je motivatie.

Laat het ons weten vóór 1 april en ding mee naar een fonkelnieuw exemplaar. In de week daarna maken we de winnaar bekend. Wil je niet zo lang wachten, bestel dan het boek van de hand van Louis Bovée, Evert de Rooij en Roy Schriemer via de link op onze website of bij de (internet) boekhandel. Je mag op social media reageren, maar ons ook een mail sturen naar redactie@cyclingonline.nl. Doe mee!

Meer info over het boek vind je hier.

 


Eerder...

Nieuws Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl