Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Wielerscheurkalender 2025 is hét cadeau voor wielerliefhebbers

Dinsdag 28 mei 2024

Products - De Wielerscheurkalender is al jaren een begrip. Wie de kalender eenmaal aan de muur gehangen heeft, bestelt zo snel mogelijk de nieuwe.

De kalender van Edicola onderscheidt zich van andere kalenders omdat de wielerliefhebber er elke keer nieuwe anekdotes over de wielersport vindt.  En geen tips over training, voeding en dergelijke.  Waar wel over? Over hoe er 22 winnaars kwamen in de Noord Nederland Tour, waarom de eerste Belgische winnaar van Milaan-San Remo moest vrezen voor zijn leven, waarom de Tourploeg van Jan Janssen als los zand aan elkaar hing en welke toprenners er bij de jeugd al sterk presteerden. 

Met veel aandacht voor de Monumenten, de Tour, de Giro, de Vuelta, het WK en de Spelen bij de mannen, maar ook het vrouwenwielrennen en de Nederlandse klassiekers. Samensteller Roy Schriemer krijgt regelmatig de vraag 'weet je dit allemaal uit je hoofd?' Voor een deel blijkt dat zo te zijn, maar hij besteedt ook veel tijd aan zoek- en spitwerk om de lezer elke werkdag en elk weekend van een leuke start van de dag te voorzien.

De wielerscheurkalender van Edicola kost 15,95 en is nu al te bestellen via deze link. Zo snel de kalender gedrukt is, ontvang je deze in huis. Of degene die je besloot hiermee te verrassen. Vanaf september liggen er ook exemplaren in de boekwinkels.Eerder...

Products Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl