Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Programma en teams finale clubcompetitie

Maandag 28 juli 2014

Clubcompetitie - De organisatie van het finaleweekeinde van de clubcompetitie heeft het programma van dit evenement bekend gemaakt. Dertig teams strijden op 13 en 14 september in het Groningse Usquert in vier onderdelen om de eindzege in de clubcompetitie.

De renners krijgen een individuele tijdrit, een criterium, een ploegentijdrit en een omloop voor geschoteld. De teams konden zich via de voorronden in twee regio’s plaatsen voor dit finale-weekeinde. Voor het eerst mochten verenigingen ook in twee regio’s uit komen, maar ze konden zich alleen via hun eigen regio plaatsen. De finale was aanvankelijk nog een keer in Emmeloord voorzien, maar hier kreeg de organisatie niet voldoende budget vrij voor de afsluiter van de clubcompetitie.

Programma Finale Clubcompetitie:

13-09:

14.00 uur individuele tijdrit 8,6 km (3 renners per team)

16.15 uur criterium 59,4 km (3 renners per team)

14-09:

9.30 uur ploegentijdrit 15,7 km

13.00 uur omloop 127 km

Deelnemende ploegen: WV de Kannibaal, De Jonge Renner, West-Frisia, Restore, NWV Groningen, Westland Wil Vooruit, Amstel-Olympia-Bataaf, Swabo, Zwaluwen-Raalte-CC’75, UWTC Volharding, ARC Ulysses, ZRTC Theo Middelkamp, Kanjers voor Kanjers, GRC Jan van Arckel, WV Noord-Holland, TWC Maaslandster, WV De IJsselstreek, DRC De Mol, Stormvogels Veendam, Dommelstreek-WV Schijndel, WV Drachten-WV Olympia, Willebrord Wil vooruit, WV Otto Ebbens, GRTC Excelsior, Oldenzaalse Wieler Club, Het Snelle Wiel, HRTC Hoorn, Bergklimmers-Midden-Limburg, DTS-Kennemerland-Uithoorn en WV Breda.

 

 

Dit artikel is mogelijk gemaakt door:

Fietsen en KoffieEerder...

Clubcompetitie Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl