Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Ook crowdfunding Arnhem Veenendaal slaagt niet

Dinsdag 12 augustus 2014

Nieuws - De crowdfundingactie van de Arnhem Veenendaal Classic heeft 305 euro opgebracht. De organisatie had ingezet op 15.000 euro. De bedoeling was om via deze actie extra financiering te krijgen voor de Nederlandse 1.1-wedstrijd.

Eerder haalde ook een actie van de KNWU om de baanachtervolgers naar Rio te krijgen bij lange na niet genoeg geld op. Team Belkin haalde tot nog toe 40.420 euro op, dat is 16 procent van het streefbedrag 250.000 euro.

De organisatie gaf de volgende reden op om deze actie op te zetten: "Door dopingproblemen is de interesse in de wielersport sterk afgenomen. Wij willen laten zien dat ondanks de teruglopende belangstelling het wielrennen nog steeds de leukste sport van de wereld is. We willen laten zien dat wielerliefhebbers deze sport nog altijd een warm hart toe dragen. Met unieke tegenprestaties willen wij jullie een andere kijk op de wielersport geven, om zo de schoonheid ervan beter te kunnen belichten. Met innovatieve ideeën proberen wij samen met koersdirecteur Thijs Zonneveld niet alleen de wielerkoers, maar ook het wielrennen in het algemeen, weer terug op de Nederlandse kaart te zetten."

Foto: © Sportfoto

http://www.wijzijnsport.nl/campagnes/arnhem-veenendaal-classic/de-koers-van-het-volk



Eerder...

Nieuws Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl