Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

CyclingOnline Giro-spel: Doe mee en win

Donderdag 23 april 2015

Nieuws - CyclingOnline.nl biedt in samenwerking met Scorito opnieuw een Giro-spel aan. Ook deze keer kunnen deelnemers gratis een team inschrijven. Door dagelijks de beste specialisten voor die betreffende rit in te zetten, wordt je kennis van de wielersport getest en met ook nog een dosis geluk aan je zijde, win je wellicht één van onze fraaie prijzen.

Wat te denken van een gesigneerd shirt van Lampre-Merida, aangeboden door Merida Benelux, met daarop de handtekeningen van enkele renners van deze ploeg. Die handtekeningen zetten zij bij de ploegpresentatie die aan de Giro d'Italia vooraf gaat. Een medewerker van CyclingOnline.nl gaat deze prijs hoogst persoonlijk voor u ophalen.

Ook bieden wij - met dank aan de gemeente Emmen - twee VIP-kaarten aan voor het Nederlands Kampioenschap voor de profs, die in het kader van de NK Wielersportweken worden gehouden. Zes dagen lang worden er zeventien wegtitels en ontelbaar veel BMX-titels vergeven in Emmen en Klazienaveen.

Tenslotte zijn er twee boeken Viva Emilia te winnen van de hand van wielerjournalist én Italië-kenner Evert de Rooij. Dit boek verschijnt op 1 mei en behandelt met Parma, Bologna, Ravenna en Ferrara de parels van de Po-vlakte. Dit en andere boeken van De Rooijs hand zijn een aanrader voor wie de bekende en verborgen schoonheden van Bella Italia wil leren kennen.

Schrijf je snel in !



Eerder...

Nieuws Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl