Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Kinderpersconferentie bij Grand Départ Utrecht

Woensdag 17 juni 2015

Tour de France - Op woensdag 1 juli om 14.15 uur is er een heuse kidspersconferentie van Le Grand Départ Utrecht gepland. Tijdens deze speciale persconferentie zijn het de kinderen die hun favoriete renners bestoken met hun brandende vragen.

Deze unieke gebeurtenis in aanloop naar de Tourstart vindt plaats in het Mediaplaza van Jaarbeurs. Aan renners van onder andere team LottoNL-Jumbo en Giant-Alpecin én Marianne Vos (RaboLiv) kunnen in totaal 21 kinderen in de leeftijd van 8 – 16 jaar hun vraag stellen. Op 25 juni worden de namen van de renners die aanwezig zijn bekend gemaakt. De presentatie ligt in handen van Filemon Wesselink en Kees Jansma.

Heel Nederland

Vanaf vandaag is het voor kinderen uit heel Nederland mogelijk om vragen in te sturen via: steljevraag@letourutrecht.nl In totaal krijgen 21 kids, naar de 21 etappes van de Tour de France, de kans hun wielerheld te ontmoeten en dé vraag uiteindelijk zelf te stellen. Extra bijzonder maakt het dat deze kinderen ook een rol mogen spelen tijdens de opening van het perscentrum van de Tour de France, diezelfde dag om 14.00 uur. Uiteraard allen gekleed in het geel.

Foto: © Sportfoto

Onder de eerste 500 deelnemers van ons Tourspel verloten we bidons van profploegen, waaronder Giant-Alpecin, Boels-Dolmans en Team Roompot:schrijf alvast in!



Eerder...

Tour de France Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl