Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Van Baarle maakt debuut in Tour de France

Maandag 29 juni 2015

Tour de France - Dylan van Baarle maakt zaterdag zijn debuut in de Tour de France. Samen met de net als nationaal kampioen onttroonde Sebastian Langeveld is hij geselecteerd door de ploegleiding van Cannondale-Garmin voor La Grande Boucle.

Kopmannen zijn Andrew Talansky, Dan Martin en Ryder Hesjedal, terwijl ook Jack Bauer, Kristijan Koren, Ramunas Naverdauskas en Nathan Haas hun opwachting maken. Langeveld krijgt een belangrijke rol in de vlakke aanloop van de Tour de France en moet zijn kopmannen door de Nederlandse rit naar Zeeland en over de kasseien loodsen. Van Baarle mag ervaring opdoen. "Maar iedere geselecteerde renner kan een rit winnen" meent ploegleider Wegelius.

Foto: © Sportfoto

Onder de eerste 500 deelnemers van ons Tourspel verloten we bidons van profploegen, waaronder Giant-Alpecin, Boels-Dolmans en Team Roompot. In het spel zelf win je een gesigneerd shirt van Giant-Alpecin, een sporttas met inhoud van Roompot-Oranje Peloton en het boek van Jeroen Wielaert Het Utrecht van de Tour :schrijf in!



Eerder...

Tour de France Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl