Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Giant-Alpecin met vertrouwen naar Tour

Woensdag 01 juli 2015

Tour de France - Giant-Alpecin trekt ook zonder sprinter Marcel Kittel met vertrouwen naar de Tour de France. "We starten hier met onze negen beste en meest kansrijke renners voor deze editie" zo meldde ploegleider Rudie Kemna in Utrecht. De bedoeling is op alle terreinen voor de ritwinst mee te doen.

John Degenkolb is de afmaker in de sprints. "Er zijn veel kansen in deze ronde, ik wil me vooraf niet op 1 rit focussen. Natuurlijk, de rit over de keien zou me moeten liggen, maar we moeten onze kansen pakken als die zich voordoen. Ik ben misschien niet de grote favoriet in massasprints, maar er zijn ook kansen na afloop van ritten door het middelgebergte." Tom Dumoulin kijkt uit naar de start in eigen land."Dat wordt  speciaal. Vorig jaar jaar in Engeland gaf de start buiten Frankrijk veel spektakel. Hopelijk is dat in Nederland hetzelfde of zelfs beter." Ook debutant Ramon Sinkeldam kijkt er naar uit. "Dit is een droom die uit komt, de start in  eigen land wordt  speciaal, ik kijk er naar uit.

Foto: © Sportfoto

Onder de eerste 500 deelnemers van ons Tourspel verloten we bidons van profploegen, waaronder Giant-Alpecin, Boels-Dolmans en Team Roompot. In het spel zelf win je een gesigneerd shirt van Giant-Alpecin, een sporttas met inhoud van Roompot-Oranje Peloton en het boek van Jeroen Wielaert Het Utrecht van de Tour :schrijf in!



Eerder...

Tour de France Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl