Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Eurosport zendt negen ritten helemaal uit

Donderdag 02 juli 2015

Tour de France - Sportzender Eurosport bengt 80 uur van de 102e editie van de Tour de France in beeld. Negen etappes worden zelfs in het geheel uitgezonden. Maarten Tjallingii is één van de presentatoren voor de zender.

Het commentaar is verder in handen van José Been, Karsten Kroon, Nick Nuyens en Dirk Bellemakers. Ongeveer gelijktijdig met de Tour lanceerde Eurosport in samenwerking met Strava de game EUROSPORT TOUR. Deelnemers kunnen meedoen doen aan 3 verschillende wedstrijden (klimmen, afstand en Best Ride) en kans maken op mooie prijzen.  De Tour is ook online volledig live te volgen, met de Eurosport Player, Eurosport’s streaming service waarmee sportliefhebbers tegen een bescheiden tarief via hun PC, smartphone, connected TV of tablet kijken naar de uitzendingen op Eurosport en Eurosport 2.  De ritten die in ieder geval live worden uitgezonden zijn etappe 1, 2, 3, 9, 12, 19, 20 en 21.

La Course

Ook La Course by Le Tour, de vrouwenwedstrijd op de slotdag van de mannentour, wordt uitgezonden door Eurosport met oud-rensters Martine Bras als co-commentator. Die uitzending begint op zondag 26 juli om 14 uur.

Foto: © RCSEerder...

Tour de France Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl