Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Godrie kan tot eind 2016 bij Rabo Dev Team blijven

Woensdag 12 augustus 2015

Nieuws - Stan Godrie mag  van zijn team overstappen naar een prof-formatie, maar zo lang die kans zich niet voordoet, is er voor de Brabander tot en met 31 december 2016 ruimte bij het Rabo Dev Team.

“De ploeg is goed voor me. Ik heb me hier altijd goed thuis gevoeld en nu blijkt weer waarom. Ik kan nog tot en met eind volgend jaar blijven en daardoor kan ik me zonder zorgen voorbereiden op het cross-seizoen. Want dat vind ik nog steeds ontzettend leuk" zegt hij in een bericht van de ploeg. "Bij de profs gaat alles op de weg nog vele malen harder. Ik denk dat combineren van beide disciplines daar heel lastig is. Maar veldrijden spreekt me heel erg aan. Aan de andere kant heb ik wel de kwaliteit, dat ik het op de weg kan afmaken. Dat heb ik al eerder bewezen en nu ook weer op het NK. Massasprints winnen, is een ander verhaal, maar met een groepje aankomen, ligt me wel.” 

Nog geen interesse

Er is op dit moment nog geen interesse voor de Nederlands beloftenkampioen op de weg en in het veld. "Ik doe mijn best, maar eigenlijk is er nog niet veel beweging op de transfermarkt. Misschien wachten de ploegen nog. Gelukkig kan ik hier nog even blijven. Maar ik ben klaar om de stap te maken. Er moet toch een ploeg zijn, die mij kan gebruiken? Ik zet me met overgave in voor het team. Keihard werken, ga ik niet uit de weg. Ook voor anderen. Maar eerst nog even het jaar bij het Dev Team afmaken en met de Elite het veld in. Dat is ook weer een hele uitdaging. Ik mik op toptien-klasseringen. Daar zou ik al heel blij mee zijn.”

Foto: © Sportfoto



Eerder...

Nieuws Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl