Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Shimano opent Experience Center in Valkenburg

Maandag 07 september 2015

Products - Shimano Europe, gemeente Valkenburg, provincie Limburg, MoederscheimMoonen architecten en Wyckerveste vastgoedontwikkelaars kondigen een  sport- en recreatiecomplex in Valkenburg aan, die in 2017 wordt geopend: het Shimano Experience Center.


Op het terrein van een voormalige brouwerij in Valkenburg ondertekenden Marc Van Rooij (president Shimano Europe), Martin Eurlings (burgemeester van Valkenburg aan de Geul), Hessel Meijer (directeur van Wykerveste) en andere projectpartners vandaag een intentieverklaring waarmee ondermeer het officiële startschot gegeven wordt voor de bouw van een uniek Experience Center voor fietsers, hengelsporters en roeiers.

"Het Shimano Experience Center zal bezoekers de mogelijkheid geven om de passie voor fietsen, vissen en roeien te delen - een passie die Shimano met hen gemeen heeft. Bezoekers zullen op een interactieve manier de uitdagingen ervaren die de drie buitensporten te bieden hebben. De gedachte die ten grondslag ligt aan het Shimano Experience Center is het op een positieve manier beleven en delen van productervaringen - een interactie tussen de bezoekers en het merk en de producten van Shimano. Elke sport zal worden gepresenteerd als een zintuiglijke ervaring, de bezoekers worden aangemoedigd om te bewegen, te voelen en het ultieme Shimano moment te beleven" laat het bedrijf weten.

"Bezoekers zullen een unieke kans krijgen om de nieuwste producten en technologieën van Shimano te zien, voelen en testen, met virtual reality displays van 's werelds meest iconische sportlocaties; daarnaast zullen er testroutes en vismogelijkheden worden aangeboden in en om het prachtige Limburgse platteland. Binnen de ‘Social experience’ zal de nadruk liggen op interactieve Shimano schermen, een Shimano café, demo workshops en een belevingsruimte die de Shimano historie weergeeft."

 


Eerder...

Products Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl