Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

KNWU organiseert open NK Zwift

Zondag 15 januari 2017

Nederlandse kampioenschappen - Op zondag 26 februari 2017 om 12.00 vindt de eerste editie van het open Nederlands kampioenschap Zwift plaats. Iedereen - met een profiel op Zwift - kan meedoen, alleen Nederlandse deelnemers worden in de uitslag opgenomen.

Nederlandse wielrenners hebben hiermee de digitale primeur. Het is het eerste nationale online kampioenschap dat vanuit een wielerbond wordt geïnitieerd. Van het NK Zwift wordt live verslag gedaan. Via KNWU Facebook Live is de koers en het commentaar live te volgen. Ex-prof Léon van Bon rijdt het NK Zwift mee. Alle informatie over het NK is te vinden op www.nkzwift.nl.

KNWU heeft primeur

Sinds november 2016 heeft de KNWU al de eerste primeur te pakken. Als eerste nationale bond is de KNWU actief op Zwift met een eigen trainingskoers. Elke woensdagavond organiseert de KNWU een trainingskoers met de Nederlandse talentenselectie. Online schrijven tientallen fietsers zich in om met en tegen deze selectie te strijden om de virtuele eer.

Over ZWIFT

Zwift is een online trainingsprogramma waar wielrenners online, in een virtuele wereld, met en tegen elkaar fietsen. Het wordt door vele gebruikers ook wel gezien als een online fietscomputerspel.


Sportscom.nlEerder...

Nederlandse kampioenschappen Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl