Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Versterkingen voor Cyclingteam Jo Piels

Maandag 15 juli 2013

National - Tim Ariesen en Stan Wijkel rijden vanaf volgend seizoen voor Cyclingteam Jo Piels. Wijkel maakt de overstap van WSV Emmen en Ariesen komt over van Croford.De 19-jarige Ariesen werd op het afgelopen NK op de weg voor beloften veertiende. Bij Cyclingteam Jo Piels wil de renner uit Rhenen een volgende stap zetten in zijn loopbaan.

 “Ik heb voor Cyclingteam Jo Piels gekozen, omdat zij het mooiste programma rijden, met ondermeer meerdaagse wielerwedstrijden in het buitenland. Ik hoop veel hardheid op te doen en over twee jaar door te stromen naar een profploeg", aldus Ariesen.  

Wijkel

De 18-jarige Wijkel, die net als Ariesen bekend staat als goede crosser, wil bij Cyclingteam Jo Piels vooral ervaring op doen op de weg. “Volgend jaar ben ik één van de jongste renners binnen het team.  Ik hoop veel van de meer ervaren renners te leren,” zo geeft Wijkel aan. Toch blijft Wijkel ook crossen. “Ik vind beide disciplines leuk. Ik doe het crossen voor de afwisseling en conditie. Daarnaast is de overstap naar het wegseizoen nooit heel groot", besluit Wijkel, die in April de Omloop Noordwest Overijssel op zijn naam schreef.

Foto: (c) SportfotoEerder...

National Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl