Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Omloop Zevenheuvelen breidt parcours uit

Dinsdag 28 november 2017

Clubcompetitie - De Omloop der Zevenheuvelen vindt in 2018 plaats op zondag 8 juli. De tweede editie van het nationale wielerevenement krijgt met de toevoeging van de KNWU Clubcompetitie voor elite renners een stevige impuls. 

Het parcours wordt ten opzichte van afgelopen editie enigszins uitgebreid. Hiermee wordt een veilige en selectieve ronde gegarandeerd en wordt tevens voldaan aan de eisen die de KNWU stelt aan een klassieker binnen de Clubcompetitie. De Zevenheuvelenweg dient net als bij de eerste editie nog altijd als scherprechter. De renners rijden de beruchte heuvelachtige weg vanuit Groesbeek in noordelijke richting. De start en finish zijn wederom getrokken aan het eind van de Zevenheuvelenweg in Berg en Dal.

Toertocht 2.0

Evenals bij de première in 2017, zal ook de editie van 2018 weer een toertocht kennen. De organisatie is reeds in een vergevorderd stadium met een partner om samen de toertocht uit te breiden ten opzichte van vorig jaar. Met een variëteit aan afstanden is de toertocht voor elk type fietser geschikt.   

Foto: © Zevenheuvelen/Sven Nijhof

 

 

Dit artikel is mogelijk gemaakt door:

Fietsen en KoffieEerder...

Clubcompetitie Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl