Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

AGU neemt ZAES Sportswear over

Maandag 04 december 2017

Products - AGU heeft het merk ZAES overgenomen. ZAES is een Nederlands teamkledingmerk, dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en produceren van innovatieve en comfortabele sportkleding.

ZAES is in 2002 door Pascal Vergeer opgericht vanuit zijn passie voor sport en sportmaterialen. ZAES heeft in de afgelopen 15 jaar een status opgebouwd als teamkledingproducent en vele teams, clubs, verenigingen en bedrijven in de Benelux voorzien van hoogwaardige sportkleding. Daarbij was ZAES continu op zoek naar noviteiten, innovaties in materialen en designs en heeft dit bereikbaar gemaakt voor sporters van ieder niveau. Daarnaast heeft het Careless Program van ZAES er voor gezorgd dat vele klanten de bestelprocedure van teamkleding als zorgeloos ervaren.

‘De overname past binnen de groeistrategie van AGU om haar positie in teamwear te versterken. ZAES is een begrip in de markt, vanwege de klantgerichtheid, leveringen en de commerciële en servicegerichte aanpak van Pascal Vergeer en zijn team. Deze sterke punten integreren wij graag binnen de AGU-aanpak zodat wij samen met het team van ZAES mooie stappen kunnen gaan maken. Samen met de fietskleding- en productie-expertise van AGU is de ambitie om leidend te worden op het gebied van teamkleding. Daarnaast is dit voor AGU een mooie kans om actief te worden in de schaatssport waar ZAES inmiddels een begrip is en bekend staat om haar expertise, vooruitstrevendheid en kwaliteit.’ aldus Björn Jeurissen, CEO van AGU.

 Eerder...

Products Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl