Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Terugroepactie Lazer helmen

Maandag 01 oktober 2018

Products - Lazer Sport heeft geconstateerd dat bepaalde fietshelmen van het type BLADE, MAGMA, ELLE en JADE, verkocht vanaf januari 2015, in sommige gevallen niet door de roll-off -test komen zoals vereist door de CE-normen. In zeldzame gevallen kan het voorkomen dat het kinbandje van de helm bij een val loslaat. Dit probleem doet zich voor bij alle maten van de hieronder genoemde CE-helmen.

"Tot nu toe zijn er bij ons geen incidenten bekend en wij beschouwen het veiligheidsrisico als zeer laag. Maar omdat sommige producten niet voldoen aan de CE-normen, heeft LAZER vrijwillig besloten tot een terugroepactie van de betreffende helmen in de landen waar de roll-off -test verplicht is. Of de norm van toepassing is in uw land kunt u terugvinden op onze website www.lazersport.com. U kunt natuurlijk ook contact opnemen met uw LAZER-dealer voor meer informatie.

Het gaat alleen om de volgende modellen van LAZER helmen:

BLADE: identificatiecode LZB-08, CE-maten XS, S, M, L, XL

ELLE: identificatiecode LZB-08, CE-maten S, M

MAGMA: identificatiecode LZB-08, CE-maten XS, S, M, L, XL

JADE: identificatiecode LZB-08, CE-maten S, M

De andere helmen van LAZER hebben dit probleem niet. De helmen waar het om gaat zijn verkocht in diverse kleuren. De naam van het model, de identificatiecode en de maat kunt u vinden op een witte sticker aan de binnenkant van uw helm.Eerder...

Products Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl