Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

NWVG haalt Van der Duin en Dekker

Woensdag 21 november 2018

Clubcompetitie - NWVG-Fila ziet Hartthijs de Vries (Vlasman), Chiel Breukelman en Jeen de Jong (Monkey Town) vertrekken, maar haalt met Patrick van der Duin en Sjors Dekker twee sterke renners in huis. Beiden reden in 2018 voor Alecto.

Ploegleider Marcel Nagengast verwacht dat de twee samen met vaste waarden Adrie Lindeman, Peter Merx, Bjorn Bakker, Coen Rijpma  en de Australiër Aden Paterson de basis van de ploeg kan vormen in de clubcompetitie. "Verder hebben we een omvangrijke beloftenploeg, waarmee we een mooi programma hopen te rijden.  Ik hoop dat we bij de beste drie bij de clubcompetitie eindigen. Met een voorkeur voor de winst uiteraard. Dat zal nog een hele klus worden met de versterkingen die ook teams als Sensa-Kanjers voor Kanjers, VolkerWessels-Merckx en De IJsselstreek hebben gehaald. Het niveau ligt hoog in 2019 in de clubcompetitie."

De ploeg kan ook over schaatsers als Gary Hekman, Douwe de Vries en Sven Kramer beschikken in 2019. Ook Marc Bouwmeester, Jitse Breeuswma, Ivar Immerzeel, Roelof Stoelwinder, Sven de Haan, Max Grave, Dorus de Rijk en Karsten Veen rijden voor de ploeg van Nagengast.

Foto: © Sportfoto

 

Dit artikel is mogelijk gemaakt door:

Fietsen en KoffieEerder...

Clubcompetitie Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl