Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Selle Royal supportbus leeggeroofd op weg naar Rotterdam

Maandag 18 maart 2019

Products - Het had zo'n mooi avontuur moeten worden, met een knalgele Selle Royal bus vol met fietsgereedschap en een prachtige Italiaanse koffiemachine op tournee om fietsers bij te staan met reparaties en advies én een heerlijk verse koffie tijdens het wachten. Deze week zou de bus in Rotterdam en Amsterdam te vinden zijn maar gisteren sloeg het noodlot toe.

Op weg van Berlijn naar Rotterdam werd de gele bus opengebroken. Dieven gingen er vandoor met een deel van het gereedschap en andere belangrijke zaken. Als gevolg daarvan kan het evenement in Rotterdam niet doorgaan. De Italiaanse fietszadelfabriek is druk bezig om de gestolen spullen zo snel mogelijk te vervangen . Ondertussen is zeker dat het bezoek aan Amsterdam, woensdag en donderdag, wel doorgaat. 

Selle Royal is erg teleurgesteld dat ze moeten afzeggen voor onze havenstad, het bedrijf heeft vanaf het begin van hun bestaan nauwe banden met Nederland zoals we vorige maand al schreven en is een van de grootste leveranciers van fietszadels in ons land. 

In de gaten houden of de knalgele bus met mechanieker Marco en barista Graziano woensdag aan de Wibautstraat 129 in Amsterdam staat? Check 

 

 Eerder...

Products Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl