Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Bioracer langer verbonden aan KNWU

Dinsdag 18 juni 2019

Nederlandse kampioenschappen - Bioracer is tot eind 2023 kledingpartner van de KNWU. Beide partijen hebben een optie voor nog eens twee jaar afgesproken.

Bioracer is al 25 jaar kledingpartner van de KNWU.

De verbintenis werd officieel beklonken op de persbijeenkomst in Bennekom.

Algemeen Directeur Thorwald Veneberg: “Ik ben blij dat de kwaliteit van kampioenstruien en de kleding voor de nationale selecties voor de komende jaren weer gegarandeerd is. We werken al heel lang samen met Bioracer, juist vanwege die kwaliteit en het gezamenlijke streven om te blijven ontwikkelen. Ik ben er van overtuigd dat we met dit partnerschap de beschikking houden over de allersnelste kleding voor de komende jaren. Onze wetenschappers zijn gezamenlijk met de experts van Bioracer een hele nieuwe techniek aan het toepassen op de racekleding, waardoor we de meest aerodynamische kledingstukken per onderdeel en per individu kunnen leveren aan de sporters."

Raymond Vanstraelen, Founder en CEO Bioracer: “Al jaren is er een uitstekende samenwerking met de KNWU. Samen met de sporters, de bond en onze R&D afdeling zijn wij continu bezig om onze kleding verder te ontwikkelen. Ik kijk met bijzonder veel interesse uit naar de verrichtingen van de Nederlandse selectie op de Olympische Spelen in Tokyo.”

Foto ©  Dick Soepenberg


Sportscom.nlEerder...

Nederlandse kampioenschappen Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl