Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

KNWU-selectie voor WK Para-Cycling Emmen

Maandag 19 augustus 2019

Nieuws - Bondsccoach Floris Goesinnen heeft de selectie bekendgemaakt voor de wereldkampioenschappen Para-Cycling in Emmen. Deze vinden plaats van woensdag 11 tot en met zondag 15 september.

"De selectie is enorm gemotiveerd om in eigen land te scoren. Velen hebben een goede vorm meegenomen uit de laatste wereldbekers. Ik ben ook heel benieuwd wat het nieuwe tandemduo met talent Rick Veldkamp en oud World Tourrenner Rick Flens gaat doen in de tijdrit en-wegwedstrijd. Flens heeft een motor met veel inhoud en het is even afwachten hoe hij zijn krachten kan overbrengen op de tandem. Jetze Plat heeft dit jaar al iets speciaals laten zien door het werelduurrecord op de handbike heel scherp te zetten. Hiermee laat Jetze zien dat hij klaar is om voor goud te gaan op de WK. Kortom, we zijn er klaar voor om te strijden om de wereldtitels in Emmen."

Cycling: Daniel Abraham, Martin van de Pol, André Wijnhoud, Stijn Boersma

Handbike: Mitch Valize, Tim de Vries, Johan Reekers, Jetze Plat, Geert Schipper, Mark Mekenkamp, Mischa Hielkema, Chantal Haenen. Carmen Koedood, Jennette Janssen,

Tandem

Tristan Bangma - Patrick Bos (piloot)

Vincent ter Schure - Timo Fransen (piloot)

Rick Veldkamp - Rick Flens (piloot)

Foto: © sportfotoEerder...

Nieuws Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl