Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Beleef NK Weg op Bike Motion, Tacx of eerste rij

Vrijdag 28 februari 2020

Nederlandse kampioenschappen - Het Nederlandse Loterij NK Wielrennen wordt van 19 tot en met 21 juni een ouderwets wielerfeest voor acht categorieën.

Niet alleen de profs bij de mannen en vrouwen komen in actie, maar ook de toppers (m/v) van morgen. Om kennis te maken met het evenement en het parcours hoef je nog niet naar de Col du VAM in fietsprovincie Drenthe af te reizen. Op BikeMotion staat een stand met informatie, op de Tacx leer je het parcours kennen en als het eenmaal zomer is, kun je met je vrienden het evenement vanaf de eerste rij mee maken.

Niet voor niets is het motto van het evenement dat het Nederlandse Loterij NK wielrennen een wielerfeest voor iedereen moet worden. De organisatie kan niet wachten om je kennis te laten maken met dit unieke evenement op een unieke locatie: de Col du VAM.

Bike Motion

Het Nederlandse Loterij Nederlands Kampioenschap staat samen met Marketing Drenthe en de KNWU met een stand op Bike Motion. Bezoekers kunnen hier alle informatie over de parcoursen, programma en recreatiemogelijkheden krijgen. Zo is er informatie beschikbaar over arrangementen om van het NK wielrennen een compleet weekendje uit te maken. De wielerliefhebbers kunnen van 19-21 juni in drie dagen van de nieuwelingen tot en met de profs – acht categorieën met in totaal 1250 wielrenners-  in actie zien. Zowel de talenten van moren als de toppers van vandaag komen in actie, een goede reden voor de wielerliefhebbers om een weekend in Drenthe neer te strijken. In de stand kun je ook kennis maken met de KNWU Wielerschool en de trainingsapp Fondo van de KNWU, medewerkers van de KNWU leggen je alle ins en outs uit.

NK parcours op de Tacx

Vanaf nu is het mogelijk om het hele NK-parcours op de Tacx te rijden. Vandaag wordt in de stand op Bike Motion het parcours op de Tacx-trainer gelanceerd. Zo kunnen alle renners. die zich de komende weken willen plaatsen voor het Nederlandse Loterij NK wielrennen, kennismaken met het parcours. De complete ronde van 14,7- inclusief de twee klimmen met de finish op de kasseienstrook -kunnen zo worden verkend. In de stand van Bike Motion kun je bij de KNWU op de Tacx-trainer de finishklim rijden. Er wordt een klassement voor kinderen, vrouwen en mannen bijgehouden en er zijn leuke prijzen te winnen.

Supportersvak

Het NK heeft met een supportersvak een echte primeur. Tegen een kleine betaling kan de echte wielerliefhebber het NK volgen op de beste plek op het parcours. Vlak voor de finish is er een ingericht terrein met grote VIP-trailer, waar je vanaf het dakterras een geweldig uitzicht over het gehele parcours hebt. Het arrangement is inclusief gratis parkeer kaart, ontvangst met koffie/thee en eerste consumptie. Ook worden er in het supportersvak entertainment en andere activiteiten aangeboden. Op deze manier krijgen de echte liefhebbers de kans om het NK op een unieke manier te beleven.

Foto: © Sportfoto


Sportscom.nlEerder...

Nederlandse kampioenschappen Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl