Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Team Brentjens werkt samen met Limburg Cycling

Dinsdag 14 juli 2020

Nieuws - Het team van de allereerste olympisch kampioen MTB (1996) Bart Brentjens en Cycling Limburg gaan de samenwerking aan op het gebied van breedtesport, evenementen, infrastructuur en promotie.

Zo zal het team CST-PostNl-Bafang onder andere mountainbike clinics aan de jeugd geven, Limburg wereldwijd promoten als mountainbike regio en wordt de samenwerking gezocht bij bestaande of nieuwe mountainbike evenementen.   Trainingskamp in Limburg De samenwerking werd getekend tijdens het eerste trainingskamp van het team na de Lockdown in 2020. Uitvalsbasis van dit trainingskamp was het Watersley Sports & Talentpark in Sittard.

“We waren voor het eerst in lange tijd weer met vrijwel het hele team bij elkaar. Extra mooi dat we dit konden vieren met de bekendmaking van deze samenwerking, waar ik als geboren Limburger natuurlijk trots op ben. Op deze manier kan ik mijn bijdrage leveren om het mountainbiken nog verder te ontwikkelen in Limburg, met alle daarbij behorende ambities. Van breedtesport en talentontwikkeling tot het aanleggen van nieuwe routes. Ook het aantrekken van (internationale) mountainbike evenementen is een ambitie. Met het oog op de Spelen van Parijs 2024 biedt Limburg extra kansen en mogelijkheden voor het mountainbiken”, aldus Bart Brentjens.

Foto: © SportfotoEerder...

Nieuws Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl