Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Livestream NK Beloften bij RTV Drenthe

Donderdag 20 augustus 2020

Nederlandse kampioenschappen - De organisatie van het Nederlandse Loterij NK Wielrennen is er dankzij RTV Drenthe in geslaagd dat er een livestream kan worden aangeboden van de beloftenwedstrijd op vrijdag 21 augustus. 

De mannen- en vrouwenwedstrijd zijn al live bij de NOS en RTV Drenthe te volgen. Op verzoek van de deelnemende teams is nu voor de liefhebbers ook de wedstrijd voor de talenten van de toekomst te volgen, extra belangrijk omdat toeschouwers de titelstrijd niet op de VAM-berg zelf mogen bekijken, als gevolg van de maatregelen om dit evenement veilig te kunnen organiseren ten tijde van het coronavirus. 

De organisatie en RTV Drenthe hebben er gezamenlijk voor gezorgd dat de wedstrijd te volgen is via de website van de regionale omroep. Wel is het mogelijk dat een beperkt deel van het parcours niet in beeld gebracht kan worden,  omdat dit technisch niet mogelijk is. Beide partijen hebben besloten dat dit geen belemmering mag zijn om toch een uitzending te verzorgen.  

De livestream is tussen 18.45-20.00 uur te zien op www.rtvdrenthe.nl en wordt financieel mogelijk gemaakt door wielersponsor Metec en de provincie Drenthe.

Foto: © Sportfoto


Sportscom.nlEerder...

Nederlandse kampioenschappen Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl