Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Shimano Service Center partner Fondo

Donderdag 26 november 2020

Products - Shimano Service Center heeft zich voor twee jaar verbonden als materiaal- en onderhoudspartner van Fondo, de trainingsapp van de KNWU. Met het partnership zet de KNWU de volgende stap in haar doelstelling om wielerdromen van fietsend Nederland waar te maken.

Nederland kent ruim 600.000 'prestatieve' fietsers die jaarlijks uiteenlopende doelen stellen. Doelen zoals het rijden van een lange tocht, deelname aan een Gran Fondo of het beklimmen van die ene mythische berg. Deze groep is over het algemeen niet aangesloten bij een wielervereniging, maar wél gemotiveerd om beter te worden en daarbij dus vooral op zichzelf aangewezen. Het bestaande aanbod trainingsbegeleiding sluit in veel gevallen niet goed aan bij de behoeften. Fondo maakt persoonlijke flexibele trainingsbegeleiding daarom toegankelijk voor de ongebonden fietser. Met de trainingsapp wil de KNWU van toegevoegde waarde zijn voor deze groep en hen op nieuwe manieren aan zich binden en interesseren voor de wielersport.

Margo de Vries, directeur Commercie Facilitair bij de KNWU: "Om beter te worden is het belangrijk om naast een goede lichamelijke conditie ook te beschikken over goed materiaal in topconditie. Dit partnership met de experts van Shimano Service Center lag dan ook voor de hand, want zo kunnen we samen meer fietsers voorzien van relevante kennis over de verschillende aspecten van het beter worden."

 

 Eerder...

Products Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl