Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Shimano Neutrale Service in koers met Skoda

Zaterdag 27 februari 2021

Products - Shimano Neutrale Service beschikt sinds deze week over 7 nieuwe ŠKODA Octavia Combi’s om nationale en internationale wielerwedstrijden te begeleiden. De overdracht van het wagenpark vond plaats bij ŠKODA-dealer Auto Poppe in Goes.

Hier werden de Octavia Combi’s aan Martin de Kok en Richard Groenendaal (Libéma Profcycling) overhandigd door vestigingsmanager Patrick Kaijser.

Inmiddels gaat Libéma Profcycling voor het 21e jaar deze service leveren waar Shimano vanaf het begin hoofdsponsor is. ŠKODA is een belangrijke en zeer betrouwbare partner van Libéma Profcycling gezien het feit dat zij voor het 15e jaar deze service leveren met de ŠKODA Octavia Combi. Daarbij worden zij al vele jaren optimaal ondersteund door ŠKODA-dealer Auto Poppe.

Iedere grotere wielerwedstrijd is verplicht een neutrale service dienst in haar wedstrijd in te zetten. In de meeste wedstrijden doet Libéma Profcycling dat met 3 of 4 wagens en 1 of 2 motoren. Zodra er een kopgroep ontstaat assisteren zij betreffende renners, wanneer ze een defect hebben aan hun fiets of bevoorrading (eten/drinken) nodig hebben. De ploegleider is immers niet altijd in staat om bij hun renner(s) te komen, zeker als de verschillen tussen de groepen klein zijn.

Het seizoen 2021 is een bijzonder jaar voor de Shimano Neutral Support aangezien Shimano onlangs een overeenkomst heeft gesloten met de organisatie van onder meer de Tour de France, La Vuelta en 8 andere internationale wielerkoersen. Dat betekent dat Libéma Profcycling dit jaar o.a. met deze nieuwe ŠKODA’s zullen gaan deelnemen aan Parijs-Nice en Parijs-Roubaix. In totaal zullen zij in ca. 100 wedstrijden aan de start staan. Van de Ronde van Vlaanderen en de Amstel Gold Race tot de Wereldkampioenschappen die dit jaar in Vlaanderen zullen plaatsvinden. 

Foto: © LibémaEerder...

Products Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl