Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

KNWU daagt fietsers uit hun langste rit ooit te maken

Donderdag 29 april 2021

Cyclo - Fietsend Nederland snakt door alle beperkingen naar een échte uitdaging; een wielerdroom om voor te trainen. De KNWU organiseert daarom de FONDO ENDLESS SUMMER RIDE.

Een corona-proof evenement waarbij deelnemers worden uitgedaagd om 100, 200 of 300 kilometer te fietsen tijdens het langste weekend van het jaar. Dat weekend valt dit jaar op zaterdag 19 en zondag 20 juni, tegelijk met het Nederlandse Loterij NK Wielrennen. Na de rit kunnen deelnemers moe, maar voldaan op de bank ploffen voor de strijd om het rood-wit-blauw.

Alhoewel het een do it yourself-challenge betreft, staat de deelnemer er niet alleen voor, integendeel. In samenwerking met verschillende partijen wordt men klaargestoomd voor zijn of haar monsterrit. Zo kunnen deelnemers een speciaal trainingsprogramma volgen in Fondo, de bekroonde trainingsapp van de KNWU. Daarnaast kan men met Komoot een route plannen langs verschillende deelnemende wielercafe's door het land. Hier kan gratis een kop koffie of thee worden gehaald op vertoon van de Fondo koerspet. Net als de profs tijdens het NK wordt de koffie aangeboden door Nederlandse Loterij, hoofdsponsor van het Nederlandse Wielrennen.

Inschrijven is nu mogelijk en kost €17,49. Daarvoor krijg je:

• 3 maanden Fondo Pro t.w.v. €15,99

• Fondo koerspet t.w.v. €14,99

• Komoot regiopakket t.w.v. €8,99

• Kopje koffie of thee bij de highlights, aangeboden door Nederlandse Loterij

• Een overgetelijke dag!

 

Kijk voor meer informatie en inschrijven.  Eerder...

Cyclo Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl