Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Giant en Liv pakken uit bij Amstel Gold Race

Dinsdag 05 april 2022

Cyclo - Giant en Liv Benelux draaien warm voor een groots Amstel Gold Race-weekend (vrijdag 7, zaterdag 8 en zondag 9 april). In de aanloop daar naartoe en in het weekend zelf pakken de merken uit met diverse off- en online acties. Climax is de Amstel Gold Race Toerversie, waarin Giant en Liv als officiële partner vertegenwoordigd zijn, samen met tal van bekende profsporters. 

De Amstel Gold Race Toerversie is dé sportieve voorjaarsafspraak voor de circa vijftienduizend geregistreerde deelnemers die de Limburgse hellingen trotseren. Giant en Liv Benelux zijn daar partners van. Afgelopen week hebben beide zustermerken enkele sportieve fietsers blij gemaakt met startbewijzen. Mensen die eerder naast een ticket hadden gegrepen, konden deelnemen aan winacties via Facebook en Instagram.

Teamfietsen van Team BikeExchange – Jayco

In het weekend van de Amstel Gold Race Toerversie pakken Giant en Liv uit in de expo zone in Valkenburg, de plek waar deelnemers hun starterspakket met essentials voor de tocht afhalen. Daar hebben Giant en Liv het hele weekend een grote stand, die van alles te bieden heeft. Zo staan er drie teamfietsen van Team BikeExchange – Jayco: de allround TCR Advanced SL Disc racefiets, de Propel Advanced SL Disc aerobike en de Trinity Advanced Pro TT tijdritfiets. Al deze modellen zijn uitgerust met CADEX WheelSystems. 

Samen in één groep

Velocity Ladies deelt op vrijdag 8 april fruit en gadgets uit aan standbezoekers. Fietsende vrouwen kunnen zich hier bovendien aanmelden voor een van de drie groepsritten (100, 125 en 150 kilometer) van Velocity Ladies. Dit initiatief is specifiek bedoeld voor vrouwen die al geregistreerd staan bij de Amstel Gold Race Toerversie, maar nog geen groepje hebben waar ze op zaterdag bij kunnen aanpikken. Velocity Ladies, dat zich 365 dagen per jaar sterk maakt voor vrouwenwielrennen, is een goede partner van Liv. 

Michael Matthews op bezoek

Hoogtepunt op vrijdag is het bezoek aan de stand van Michael Matthews (rond 19.00 uur). De nummer vier van de Amstel Gold Race van vorig jaar deelt er handtekeningen uit. Hij verschijnt voor de microfoon voor een podiuminterview over onder meer zijn team, seizoen en kansen in de klassieker. Aan het einde van de sessie signeert Mister Bling een Giant-helm die vervolgens het middelpunt is van een social winactie op Facebook en Instagram van Giant Benelux. Degene die raadt op welke positie de Australiër in de Amstel Gold Race profwedstrijd (zondag 10 april) eindigt, dingt mee naar de helm. Deelnemen kan tot aan de start.

Feest op de Cauberg

Op zaterdag 9 april is er met de Amstel Gold Race het sportieve moment suprême. Giant staat met liefst honderd gasten aan het vertrek, onder wie shorttracker Jens van ’t Wout, paralympisch tijdritkampioen Daniël Abraham Gebru, olympisch zeiler Nicholas Heiner en oud-wielerprof en televisiecommentator Thijs Zonneveld. Langs de kant van de Cauberg, de slotbeklimming voor alle deelnemers, hebben Giant en Liv een eigen bus met deejay booth. Een deejay pept daar alle fietsende voorbijgangers op voor de laatste kilometers. 

 Eerder...

Cyclo Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl