Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Organisatie wil beperkt publiek toelaten op NK Weg

Vrijdag 28 mei 2021

Nederlandse kampioenschappen - De organisatie van het Nederlandse Loterij NK Wielrennen heeft het voornemen om beperkt publiek toe te laten tot dit evenement dat voor 19 en 20 juni gepland staat en heeft daartoe de kaartverkoop opgestart.

Door het erkende protocol van Testen voor Toegang toe te passen, kunnen er maximaal 2000 mensen per dag toegelaten worden tot de Col du VAM in Wijster, waar gereden wordt om de opvolging van de titels van Anna van der Breggen en Mathieu van der Poel.

De verwachting is dat de Rijksoverheid per 9 juni toestemming geeft aan topsportevenementen om beperkt publiek kunnen toelaten. Vooruitlopend op goedkeuring gaat de ticketverkoop deze week van start. De toeschouwers betalen vijftien euro om bij het Nederlandse Loterij NK Wielrennen aanwezig te mogen zijn. Het parcours is net zoals vorig jaar volledig afgesloten en het evenemententerrein is alleen toegankelijk met een geldig ticket. Op de gehele locatie wordt rekening gehouden met de verplichte anderhalve meter afstand. Daarbovenop gaat de organisatie er op dit moment van uit dat alle toeschouwers alleen op vertoon van een negatieve sneltest tot het evenement kunnen worden toegelaten. Mocht de goedkeuring niet komen of mocht de situatie zich dermate ontwikkelen dat het toelaten van toeschouwers toch niet mogelijk is, krijgen de kopers van een toegangskaart de aankoopprijs terug.

Op deze manier wil de organisatie in samenwerking met de KNWU ervoor zorgen dat voor het eerst sinds lange tijd er weer publiek bij een wielerwedstrijd in Nederland aanwezig kan zijn. De deelnemende renners ontvangen allemaal 2 gratis tickets. Zolang de voorraad strekt zijn tickets te koop via www.vanplan.nl

Foto: Sportfoto

 


Sportscom.nlEerder...

Nederlandse kampioenschappen Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl