Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Organisatie NK krijgt toestemming voor publiek

Dinsdag 08 juni 2021

Nederlandse kampioenschappen - De organisatie van het Nederlandse Loterij NK Wielrennen op de VAM-berg in Wijster heeft de vergunning binnen om publiek te mogen ontvangen op 19 en 20 juni.

Daar staan op zaterdag de beloften-mannen en profs-vrouwen en op zondag de profs-mannen aan het vertrek. Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar (2000 stuks per dag). De toeschouwers betalen 15 euro voor een ticket en kunnen via het programma Testen voor Toegang (testenvoortoegang.org) een gratis test ondergaan in een GGD-teststraat naar keuze.

De organisatie van het NK is blij met de goedkeuring voor het beperkt toestaan van publiek voor dit kampioenschap, waar Anna van der Breggen en Mathieu van der Poel hun titel op de weg komen verdedigen en waar ook veel andere toppers uit het mannen- en vrouwenpeloton én de talenten van morgen bij de mannen te zien zijn. Thijs Rondhuis zegt namens organisator Courage Events. “Dit toe mogen laten van wielerfans is in vergelijking met vorig jaar pure winst. De renners zullen weer sfeer ervaren bij het nationale kampioenschap en voor de wielerliefhebbers is dit een mooie gelegenheid om in eigen land weer koers van dichtbij te kunnen bekijken. Met vijftien euro zijn onze kosten gedekt en de toeschouwers hoeven geen kosten te maken voor een test. Zo kunnen we met z’n allen veilig en voor een relatief lage prijs weer genieten van onze favoriete sport. Voor de mensen uit het noorden biedt dit nog de kans om toch dit NK op de weg vlak bij huis van dichtbij te bekijken.”

Bij Testen voor Toegang  (testenvoortoegang.org) kun je de optie Publiek bij Sportwedstrijd aanvinken en het moment waarop je het terrein wilt betreden. In de maximaal veertig uur daarvoor moet je een gratis test ondergaan, dat kan in de eigen regio of op de plek waar jou dat het best uitkomt op dat moment. Die teststraat en het moment kun je zelf selecteren. Per mail krijg je de negatieve uitslag binnen en op vertoon van de bijbehorende code op je telefoon én je ticket kun je het NK bezoeken.

Foto: Sportfoto


Sportscom.nlEerder...

Nederlandse kampioenschappen Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl