Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Gesink en Kruijswijk kijken uit naar Tour

Vrijdag 25 juni 2021

Tour de France - Met Robert Gesink in een dienende rol en Steven Kruijswijk als schaduwkopman trekt Jumbo-Visma naar de Tour de France van 2021

De nummer drie van de Tour van 2019 staat dit jaar weer aan de start van de Ronde van Frankrijk, nadat hij de editie van vorig jaar miste door een schouderblessure. Kruijswijk werkte zijn koerskilometers dit jaar af in onder andere de Ronde van Romandië en het Critérium du Dauphiné. “Ik ben blij dat ik hier ben en ik kijk uit naar de start van de Tour. De afgelopen periode heb ik samen met het team hard gewerkt. Ik moet proberen in de finales bij Primoz te blijven en dan zullen we zien wat we kunnen bereiken. We hebben een mooie ploeg en we zullen de komende drie weken het beste in onszelf naar boven halen.”

Via Strade Bianche, Tirreno-Adriatico, de Ronde van Catalonië en de Ardennenklassiekers werkte Robert Gesink toe naar het Critérium du Dauphiné. Gesink staat aan de vooravond van zijn tiende Tour en als het aan hem ligt zeker niet zijn laatste. Gesink verlengde enkele maanden geleden zijn contract met Team Jumbo-Visma: “De ploeg en ik werken al zo lang met elkaar dat we inmiddels wel weten wat we aan elkaar hebben. Het team is in een stroomversnelling terecht gekomen de afgelopen jaren. Daar wil ik graag deel van uit blijven maken.”

Foto: Sportfoto

 

 


Eerder...

Tour de France Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl