Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Datum NK nieuwelingen, junioren en ezc verplaatst

Maandag 20 september 2021

Nederlandse kampioenschappen - Het Nederlands Kampioenschap voor nieuwelingen, junioren en elite zonder contract wordt op 30 en 31 oktober verreden. Dat heeft organisator Courage Events in overleg met de KNWU en de betrokken overheden besloten.

Het evenement zou plaatsvinden op 22, 23 en 24 oktober. De inzet was om het NK samen met de Ronde van Drenthe te laten plaatsvinden om er in Drenthe een mooi wielerfeest van te maken. Uiteindelijk bleek een combinatie niet mogelijk, doordat ook de toertocht van de Ronde van Drenthe deze klim moest aandoen. Vanwege dit besluit is een NK in combinatie met de Ronde van Drenthe niet mogelijk.

Het Nederlands Kampioenschap voor nieuwelingen, junioren en elite zonder contract wordt daarom noodgedwongen een week verplaatst naar 30 en 31 oktober. Er wordt gereden op een parcours op en rond de Col du VAM. De nieuwelingen en junioren rijden op een ronde van 6 kilometer met één beklimming en de elite zonder contract rijden op een omloop van 6,5 kilometer met twee beklimmingen.

Zaterdag 30 oktober  

Junior-vrouwen  

Junior-mannen

Elite-vrouwen-zonder-contract

Zondag 31 oktober

Nieuwelingen-meisjes

Nieuwelingen-jongens

elite-zonder-contract

Foto: Sportfoto


Sportscom.nlEerder...

Nederlandse kampioenschappen Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl