Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Win 'Koningen van de Wielerklassiekers'

Dinsdag 08 maart 2022

Nieuws - Win het boek 'Koningen van de Wielerklassiekers' door te vertellen welke Nederlandse klassiekerzege jou het meest tot de verbeelding spreekt.

De liefhebbers van wielrennen verheugen zich in deze periode op de voorjaarsklassiekers. We hebben de Omloop Het Nieuwsblad en de Strade Bianche al achter de rug, maar de eerste Monumenten komen er ook snel aan.

Een stukje extra beleving geef je aan deze periode met het lezen van het boek 'Koningen van de Wielerklassiekers' van Louis Bovée, Evert de Rooj en Roy Schriemer. Bij ons kun je een exemplaar winnen!

We willen graag van je weten welke Nederlandse klassiekerzege jou het meest is bijgebleven. Was het Jan Raas in één van zijn vijf overwinningen in de Amstel Gold Race? Was het Hennie Kuiper die ondanks een lekke band Parijs-Roubaix won? Of Niki Terpstra op weg naar de winst in de Ronde van Vlaanderen, Adrie van der Poel op weg naar winst in 'La Doyenne' of zoon Mathieu met zijn rush naar de winst in de Amstel Gold Race? Of de manier waarop Anna van der Breggen, Marianne Vos of Annemiek van Vleuten naar de winst snelde in de steeds beter bekeken vrouwenklassiekers?

Deel jouw mening met ons op social media of via een mailtje aan redactie@cyclingonline.nl. De winnaar ontvangt een boek. Binnenkort geven we nog een exemplaar weg. Wie niet kan wachten of hij of zij de winnaar wordt, kan natuurlijk alvast een exemplaar bestellen via deze link. Je hebt vast wel iemand aan wie je het gewonnen exemplaar vervolgens cadeau kan doen. 

Laat ons jouw mening horen en win!Eerder...

Nieuws Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl