Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Dugast krijgt de ruimte in Oldenzaal

Donderdag 16 juni 2022

Products - Hennie Kuiper opende woensdag de nieuwe bedrijfsruimte van A. Dugast en Vittoria in Oldenzaal. Daarmee werd de samenwerking tussen de bandenmakers nog concreter.

Dugast (van Richard Nieuwhuis) kennen we allemaal van de specialistische banden, het Italiaaanse Vittoria is zo succesvol dat men massaproductie in Thailand nodig heeft om in een behoefte te voorzien. De overname van A. Dugast geeft het Italiaanse bedrijf echter ook de kans op specialistische verzoeken in te gaan en bovendien haalt men veel kennis in huis met Nieuwhuis en zijn medewerkers. De Denekamper krijgt op zijn beurt de gelegenheid om dankzij de ondersteuning door Vittoria ideeën uit te werken en te investeren in mankracht en volume op de afzetmarkt.

De gouden teamsprinters van Tokyo kwamen woensdag met hun op de Olympische Spelen verdiende gouden teamsprintmedaille naar Twente om ook hun waardering uit te spreken. ''Alles is altijd mogelijk en bespreekbaar en ook op het allerlaatste moment. We zijn heel blij met de samenwerking met Dugast'' sprak Lavreysen warme woorden. Bij de rondleiding door de fabriek - waar Nieuwhuis de circa tachtig gasten vertelde over het productieproces, maar ook over de specifieke samenwerking met de sprintploeg - moest Roy van den Berg hem zelfs even tot de orde roepen. ''Je moet niet alles vertellen he'' grapte de Kampenaar, die erkende dat een deel van de geboekte tijdswinst van de teamsprinters aan de speciale banden te danken was die met hun input vervaardigd waren.

Nieuwhuis verwacht de komende maanden al uit te pakken met meer verrassingen.

Foto: © CyclingOnline.nlEerder...

Products Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl