Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Wim Jansen organiseert NK Tijdrijden in 2024 niet

Donderdag 09 november 2023

Nederlandse kampioenschappen - Jansen Event Sportmanagement heeft in goed overleg met de KNWU besloten dat organisator Wim Jansen en zijn team in Nunspeet hun laatste NK Tijdrijden organiseerden.

Dit initiatief is een keuze van Jansen zelf. Deze beslissing maakt de weg vrij voor andere organisatoren het stokje over te nemen. De KNWU en Jansen Event Sportmanagement kijken op de site van de wielrenunie tevreden en trots terug op een lange en succesvolle samenwerking.   

Wim Jansen kwam zelf met zijn beslissing naar de KNWU. "Ik heb de afgelopen 17 jaren met veel plezier veel wedstrijden met en onder auspiciën van de KNWU mogen organiseren. Ik heb veel energie en tijd gestoken in de organisatie en de daarbij behorende risico’s niet uit de weg gegaan. Ik ben trots op mijn kleine team en onze kleine organisatie, dat we dit soort grote evenementen tot een succes wisten te maken. Ook in de corona-periode en alle onzekerheid die daarbij hoorde,  maar dat is allemaal gelukt. Ik kijk met veel voldoening terug op alles wat we hebben mogen organiseren. Vanaf de zesdaagse van het Noorden in 2007 tot en met afgelopen NK tijdrijden in Nunspeet, voor ons het mooiste NK in al de jaren. Een mooi hoogtepunt, een mooi punt om te stoppen ook."

Foto: © Sportfoto


Sportscom.nlEerder...

Nederlandse kampioenschappen Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl