Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

KNWU kleurt weer oranje in 2024

Dinsdag 09 januari 2024

Products - AGU en de KNWU onthullen vandaag het nieuwe tenue tijdens het EK baanwielrennen in Apeldoorn. Aan de start van een bijzonder sportief jaar kleurt het tenue van de KNWU vanaf 10 januari weer oranje.

In het ontwerp is een tulp verwerkt en op de armen is de Nederlandse vlag terug te vinden. Als officiële kledingpartner van de KNWU zorgt AGU voor de meest aerodynamische en innovatieve kleding. Door de nauwe samenwerking van de KNWU en AGU is de kleding geoptimaliseerd voor elke individuele renner en discipline in 2024. Een jaar waarin, naast Europese- en wereldkampioenschappen, ook de Olympische Spelen en Paralympische Spelen op het programma staan. 

Van 10 tot en met 14 januari is het EK baanwielrennen in Omnisport Apeldoorn. Het Europees kampioenschap bestrijkt maar liefst 11 verschillende disciplines, waaronder de sprint, madison en de tijdrit. Onder andere Harrie Lavreysen, Marit Raaijmakers en Jeffrey Hoogland zullen aan de start verschijnen in het nieuwe tenue van AGU, dat niet alleen het snelst en meest innovatief is, maar ook oranje kleurt.

Foto: © CyclingOnline.nl Eerder...

Products Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl