Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Lammertink veruit de beste op NK tijdrijden -23

Woensdag 24 juni 2015

Nederlandse kampioenschappen - Steven Lammertink is Nederlands kampioen tijdrijden bij de beloften geworden. De renner uit het Twentse Enter bleef runner-up Martijn Tusveld ruim een minuut (1.13) voor op het 33,8 kilometer lange parcours en haalde onderweg drie deelnemers in.

Het brons was voor Tim Rodenburg. Lammertink hoopt dit jaar ook internationaal een stap te zetten in de ritten tegen de klok. "Ik hoop op het Europees Kampioenschap en het wereldkampioenschap echt voor de prijzen mee te doen, zover was ik vorig jaar nog niet" aldus de jongere broer van Roompot-prof Maurits Lammertink, die zelf rijdt voor het SEG Racing Team van Michiel Elijzen. "Ik denk dat het mogelijk is om internationaal ook om de prijzen mee te doen. Ik vond het belangrijk om hier dan ook met een aanzienlijk verschil te winnen en dat is gelukt. Ik ben dan ook tevreden."

Foto: © Sportfoto

Onder de eerste 500 deelnemers van ons Tourspel verloten we bidons van profploegen, waaronder Giant-Alpecin, Boels-Dolmans en Team Roompot. In het spel zelf win je een gesigneerd shirt van Giant-Alpecin, een sporttas met inhoud van Roompot-Oranje Peloton en het boek van Jeroen Wielaert Het Utrecht van de Tour :schrijf in!


Sportscom.nlEerder...

Nederlandse kampioenschappen Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl