Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Team Roompot klaar voor NK in Emmen

Donderdag 25 juni 2015

Nederlandse kampioenschappen - De datum 28 juni staat al sinds het begin van dit jaar onderstreept weergegeven in de wedstrijdkalender van Roompot Oranje Peloton. Tijdens de presentatie van de ploeg in Ahoy gaf Michael Boogerd al aan dat goed presteren op de nationale titelstrijd in Emmen één van de voornaamste doelen voor het eerste jaar van de nieuwe Nederlandse pro continentale wielerploeg zou zijn.

“Het NK is natuurlijk voor iedere prof belangrijk, aan motivatie zal het bij niemand ontbreken" zegt Michael Boogerd erover. De ongelukkige valpartijen van Michel Kreder en Tim Kerkhof in Halle-Ingooigem en het tegenvallende optreden van de drie deelnemers aan het NK Tijdrijden temperden het enthousiasme voor de wedstrijd van zondag wel enigszins. “De heup van Michel ziet bont en blauw en Tim heeft zijn pols gebroken. Balen voor die jongen, want zijn vorm was echt goed”, zegt Boogerd daarover. “Bovendien waren wij natuurlijk graag compleet, met alle 18 renners, gestart. Tegelijkertijd weet ik uit het verleden dat zo’n numerieke meerderheid ook een nadeel kan zijn."

Foto: © Sportfoto

Onder de eerste 500 deelnemers van ons Tourspel verloten we bidons van profploegen, waaronder Giant-Alpecin, Boels-Dolmans en Team Roompot. In het spel zelf win je een gesigneerd shirt van Giant-Alpecin, een sporttas met inhoud van Roompot-Oranje Peloton en het boek van Jeroen Wielaert Het Utrecht van de Tour :schrijf in!


Sportscom.nlEerder...

Nederlandse kampioenschappen Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl