Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Andere invulling slotdag NK Wielersportweken?

Maandag 29 juni 2015

Nederlandse kampioenschappen - Met de verplaatsing van de TT van zaterdag naar zondag in het laatste weekeinde van juni hebben toekomstige organisatoren van de NK Wielersportweken er een geduchte concurrent bij in de strijd om de tv-minuten. De KNWU wil de invulling van de slotdag daarom tegen het licht houden.

"We gaan daar in ieder geval naar kijken" zegt manager evenementen Henk van Beusekom. "Verplaatsing naar de zaterdag zou kunnen als de UCI dat goed vindt, maar je zou ook het tijdstip van de finale kunnen aanpassen. Het is wel iets wat we met de NOS willen oppakken." De nationale titelstrijd op de weg is het belangrijkste KNWU-evementen dat (live) wordt uitgezonden.

Foto: © Sportfoto

Onder de eerste 500 deelnemers van ons Tourspel verloten we bidons van profploegen, waaronder Giant-Alpecin, Boels-Dolmans en Team Roompot. In het spel zelf win je een gesigneerd shirt van Giant-Alpecin, een sporttas met inhoud van Roompot-Oranje Peloton en het boek van Jeroen Wielaert Het Utrecht van de Tour :schrijf in!


Sportscom.nlEerder...

Nederlandse kampioenschappen Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl