Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Terpstra had niemand gemist in Emmen

Maandag 29 juni 2015

Nederlandse kampioenschappen - Niki Terpstra keek met quasi-onschuldige ogen de zaal in tijdens de persconferentie van de NK Wielersportweken in Emmen toen de vraag gesteld werd of hij de nationale titel minder waard vond door de afwezigheid van enkele toppers als Mollema, Gesink, Poels en Dumoulin.

"Niet echt. Ik denk dat er geen enkele favoriet voor de titel op dit parcours heeft afgezegd. Ik kan me zelf niet voorstellen dat ik niet zou deelnemen aan het NK, maar als Dumoulin dit weekeinde in het geel rijdt en Gesink en Mollema in de bergen van de Tour met de besten mee kunnen, zul je niemand meer horen over die afzegging. Verplicht starten op het NK? Van mij hoeft het niet, maar ik houd dan ook niet zo van verplichtingen."

Foto: © Sportfoto

Onder de eerste 500 deelnemers van ons Tourspel verloten we bidons van profploegen, waaronder Giant-Alpecin, Boels-Dolmans en Team Roompot. In het spel zelf win je een gesigneerd shirt van Giant-Alpecin, een sporttas met inhoud van Roompot-Oranje Peloton en het boek van Jeroen Wielaert Het Utrecht van de Tour :schrijf in!


Sportscom.nlEerder...

Nederlandse kampioenschappen Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl