Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

NK Wielersportweken naar Goeree-Overflakkee

Zaterdag 12 september 2015

Nederlandse kampioenschappen - De KNWU heeft in de Stichting NK Wielrennen 2016 de geschikte organisator gevonden voor het Nederlands kampioenschap wielrennen op de weg in 2016.  In de gemeente Goeree-Overflakkee wordt gestreden om de nationale titels op de weg en op de tijdrit door de elite mannen, vrouwen, beloften, nieuwelingen, junioren en elite zonder contract.

Net als dit jaar, is er volgend jaar sprake van ‘KNWU NK Superweken’. Op de eerste zaterdag (18 juni) worden de wegwedstrijden voor de nieuwelingen en junioren (m/v) verreden. Op woensdag (22 juni) worden de tijdritten voor de nieuwelingen en junioren (m/v), beloften, vrouwen, elite mannen met en zonder contract verreden. In het tweede weekend worden de wedstrijden van de beloften (vrijdag 24 juni), elite vrouwen en elite mannen verreden (zaterdag 25 juni). Dit jaar werd dit concept voor het eerst toegepast in Emmen, hier waren ook de Nederlandse Kampioenschappen BMX toe gevoegd.

Het parcours wordt mede samengesteld door Koos Moerenhout, oud-wielrenner en tegenwoordig ploegleider bij het Rabo Liv Team. 


Sportscom.nlEerder...

Nederlandse kampioenschappen Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl