Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Dennis prolongeert titel, Van Baarle 15e

Woensdag 25 september 2019

WK Wielrennen - De wereldtitel tijdrijden bij de elite-mannen was voor Rohan Dennis. De titelverdediger bleef Remco Evenepoel en Filippo Ganna voor.

De Nederlanders Dylan van Baarle en Jos van Emden werden respectievelijk vijftiende en 21e. 

Van Baarle kampte met gemengde gevoelens. 'Ik had onderweg best wel een OK-gevoel. Ik deelde het goed in, kreeg nooit het gevoel dat ik was stilgevallen en ik heb er alles uitgehaald. Maar ik was niet snel genoeg. Ik moet het allemaal gaan analyseren met mijn coach. Maar ik ben blij met het gevoel. Daar moet ik me maar aan vasthouden. In de Ronde van Engeland reed ik een supergoede tijdrit. En ik dacht dat ik vandaag ook goed onderweg was, maar de klok liegt niet." 

Jos van Emden: "Ik was net wat minder dan ik had gehoopt Maar daar kwam ik al vrij snel achter. Ik plakte er vooraf nog hoopvol een top 10 op toen de media ernaar vroeg. Als ik me net zo voelde als afgelopen zondag en ik pakte het goed aan, had dat gekund. Dat was best wel realistisch. Maar dan had ik wat gemakkelijker over de klimmetjes moeten komen. Ik had gehoopt dat ik na tien kilometer wat zou moeten gaan inhouden, maar ik merkte al snel dat mijn wattages daar al te veel pijn deden. Dan weet je vrij snel dat het je dag niet is." 

Foto: © SportfotoEerder...

WK Wielrennen Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl