Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Tweede editie NK voor bedrijven op 17 mei

Dinsdag 18 februari 2020

Nederlandse kampioenschappen - Na een zeer succesvolle eerste editie van het NK wielrennen voor bedrijven, wordt dit bijzondere evenement in 2020 op 17 mei verreden. Dit gebeurt opnieuw in Montferland, waar een volledig afgesloten parcours van 15 kilometer lang klaar ligt voor de deelnemers.

Er zijn twee mogelijkheden om mee te doen voor bedrijfsteams. Zij rijden een Cyclo in de ochtend en een ploegentijdrit in de middag, óf een toertocht in de ochtend en een ploegentijdrit in de middag.  Elke sportieve fietser kan zijn of haar hart dus ophalen, op 17 mei.
De combi Cyclo-Ploegentijdrit bepaalt welk bedrijfsteam officieel KNWU Nederlands Kampioen voor bedrijven wordt. De toertocht - ploegentijdrit combi telt mee voor het NK Duurzame Mobiliteit, dat wordt gewonnen door het bedrijf waarvan de deelnemers de meeste kilometers hebben afgelegd.

Het evenement is een mooie kans op een unieke beleving voor personeel of relaties van bedrijven, en tegelijk een serieuze sportieve uitdaging. De Cyclo is 100 kilometer lang en de toertocht wordt in verschillende afstanden aangeboden. De afsluitende ploegentijdrit van 15 km zal velen serieus pijn in de benen bezorgen.
Naast het rijden op het schitterende heuvelachtige parcours met motorbegeleiding, is er veel te doen rondom het fietsen. Alle teams krijgen een eigen tafel in de VIP-tenten, de catering is uitgebreid en op het Finish Festival wordt een wielercafé gehouden met verschillende prominenten als gast. Start en finish zijn bij Specialized en er is dan ook een mooie bike expo bij het Finish Festival.

De Specialized teams waren in 2019 de grote winnaars, maar zij krijgen in 2020 geduchte concurrentie. Al tegen de dertig teams meldden zich inmiddels aan. Wie nog mee wil doen aan dit unieke evenement kan dus beter niet al te lang wachten met inschrijven. Informatie en inschrijvingen.

Foto: © NK Bedrijven/Leon van Bon


Sportscom.nlEerder...

Nederlandse kampioenschappen Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl