Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Alleen enkele Drentse wielerfans bij NK

Dinsdag 21 juli 2020

Nederlandse kampioenschappen - Om aan alle veiligheidseisen en voorschriften in verband met COVID-19 te kunnen voldoen wordt het NK wielrennen verreden op een volledig afgesloten parcours. Zonder toegangskaart is het niet mogelijk om het NK wielrennen te bezoeken. Dat laat de organisatie van het NK weten.

"De wedstrijden worden live op TV of met een stream op internet uitgezonden. Ons team communicatie zal zorgen voor live verslagen via instagram en twitter. Met uitgebreide verslaggeving proberen we een maximaal mogelijke beleving van dit kampioenschap mogelijk te maken. Later meer daarover."

"De toegangswegen tot het parcours zullen door middel van twee ringen volledig worden afgesloten door middel van hekken, beroepsverkeersregelaars en beveiligers. De organisatie van het NK wielrennen mag dagelijks maximaal 250 bezoekers toelaten. Om bij een eventuele uitbraak snel contactonderzoek te kunnen doen dienen bezoekers te staan geregistreerd en over een toegangskaart te beschikken. De organisatie heeft in samenwerking met de lokale overheden gekozen om alleen mensen uit de regio Drenthe toe te laten als bezoeker van het NK wielrennen. Dit om minder verkeersstromen op gang te brengen en regionale traceerbaarheid mogelijk te maken. Deze kaarten worden door de organisatie verstrekt. Het is niet mogelijk om kaarten te bestellen."

Publiek, genodigden, pers en teams worden strikt van elkaar gescheiden. Deze groepen hebben een eigen parkeerplaats, verplichte looproutes, een eigen vak op de VAM-berg met sanitaire voorzieningen en horeca.

Foto: © Sportfoto


Sportscom.nlEerder...

Nederlandse kampioenschappen Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl