Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

NK Tijdrijden naar Emmen en Nunspeet

Zaterdag 26 juni 2021

Nederlandse kampioenschappen - Het Nederlandse Loterij NK tijdrijden vindt in 2022 opnieuw in Emmen plaats, in 2023 is de gemeente Nunspeet gastheer van de nationale titelstrijd tegen de klok. 

Na een jaar zonder kampioenschap werden op 16 juni de Nederlandse Loterij NK tijdrijden Tom Dumoulin en Anna van der Breggen gehuldigd als de nieuwe profkampioenen van Nederland op het onderdeel tijdrit. Ook de van de Veluwe afkomstig Marien Bogerd (mannen-zonder-contract) en de Overijsselse Loes Adegeest (vrouwen-zonder-contract) kregen het rood-wit-blauw om de schouders.  Dit keer vond het evenement nog zonder publiek plaats. In 2022 gaat de gemeente Emmen op herhaling en dan is er publiek aanwezig bij de kampioenschappen. 

Op woensdag 21 juni 2023 wordt het Nederlandse Loterij wielrennen NK Tijdrijden in de gemeente Nunspeet georganiseerd. Het NK Tijdrijden is een wielrenevenement over een parcours van veertig kilometer met als inzet de nationale titels. Zowel bij de elite-vrouwen, de beloften mannen als de elite-mannen gaat het om de top van Nederland. Professionele renners zoals Dumoulin, Kelderman, Langeveld, Van Vleuten en Van der Breggen verschenen in voorgaande edities aan de start.  

De beoogde start- en finishlocatie is in Vierhouten. De renners rijden twee ronden van circa twintig kilometer via de Stakenberg richting Elspeet en langs de Noorderheide weer terug. 

Foto: Sportfoto

 

 

 

 

 


Sportscom.nlEerder...

Nederlandse kampioenschappen Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl